Mestna občina Celje, oddelek za družbene dejavnosti

MLADI ZA CELJE

  • Rezultati državnega tekmovanja
    Rezultati državnega tekmovanja

    Objavili smo rezultate državnega tekmovanja mladih raziskovalcev. Vsem raziskovalcem in njihovim mentorjem iskreno čestitamo za osvojena priznanja.

Posvet – Mladinsko raziskovalno delo na Osnovni šoli Ljubečna

V Regijskem študijskem središču so, v sodelovanju s Komisijo Mladi za Celje, v petek, 25. 9. 2020 organizirali posvet Celje – mesto mladinskega raziskovanja: Mladinsko raziskovalno delo na Osnovni šoli Ljubečna.

Na posvetu so sodelovali nekdanji uspešni mladi raziskovalci Osnovne šole Ljubečna, ki so dosegli zavidljive karierne uspehe doma in v tujini: dr. Anton Potočnik, dr. Ana Kroflič, Urh Ferlež, Simon Cirkulan in Sabrina Janežič.

Na posvetu, ki ga je odlično povezovala Maja Ratej, je beseda je tekla o vplivu raziskovalnega dela mladih na kasnejšo karierno pot, vzvodih za podporo krepitvi raziskovalnega duha mladih in kako lahko vplivamo, da se bodo uspešni vrhunski mladi raziskovalci po končanem študiju vračali v regijo.

Vabljeni k ogledu posnetka posveta.

Vpišite e-poštni naslov za svoj račun. Poslana vam bo potrditvena koda. Ko boste prejeli kodo za preverjanje, boste lahko izbrali novo geslo za vaš račun.

Uporabljamo piškotke, ki vam zagotavljajo najboljše doživetje na naši spletni strani. Več informacij najdete tukaj.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk